Adorable bodyoil

Med gullpulver.

Luksuriøse tørr olje som vil gi fuktighet, næring og gjøre huden myk og smidig. Rask absorpsjonsformel, og etterlater ikke inntrykk av fet hud.

En moderne, sofistikert blomsterduft med dufter av iris, mandarin, eføy, rose, fioler og vill orkide på en base av vill plomme og bjørnebær. 

Bruk: Masser oljen med sirkulære bevegelser på huden etter en dusj eller etter behov, og la den absorbere. Vi foreslår å konsentrere deg om de mest slappe områdene i huden for å gjenopprette styrke og elastisitet.

Effektivitet: Produsert med ingredienser av høy kvalitet som mandelolje og Arganolje. Du vil gi huden din fuktighet, elastisitet og styrke, så vel som dyp næring,

Ingredienser

Prunus Amygdalus Dulcis Oil, decyloleat, aprikos kjerneolje, Argan Spinosa kjerneolje, parfyme, Mica alphaisomethyl ionon, benzyl salycilate, Citral, Citronellol, eugenol, Heksyl Cinnamal, hydroksycitronellal, hydroxyisohexyl 3-cykloheksen karboksaldehyd, limonen, methyl 2-octynoate.

Netto: 100ml.

Egenskaper

Oljen er egnet for alle områder av kroppen, og kan brukes som parfyme. Påfør den på håndleddene, nakken og halsen.

Den inneholder E-vitamin som gjør huden elastisk, fast og sunn.

I tillegg til å ha nærende og fuktighetsgivende effekter, vil Nashe-oljen berike deg med aromaene sine, som vil vare hele dagen.

.