Aloe bodybutter

 Betennelsesdempende.

Har en gunstig effekt på huden, siden den intensivt regenererer, gir næring, fukter og beskytter. Aloe vera har naturlige betennelsesdempende egenskaper og inneholder lignin, hvis syre har den viktige egenskapen å hjelpe andre ingredienser til å trenge dypere inn i huden.

Inneholder: Sheasmør, mandel- og kokosnøttolje, aloe vera ekstrakt og en blanding av sandeltre, jasmin og bringebær

Effektivitet: Det forhindrer oppstramming av huden og er vannavstøtende, noe som gjør den myk som silke. Utmerket mot aldring av huden. De gir beskyttelse i 24 timer mot tørking og tap av fuktighet, og virker med å skape en beskyttende film på huden som forhindrer væsketap i tørre og kalde omgivelser.

Ingredienser

Kokosnøttolje> 20%
Mandelolje> 20%
Shea Butter (Shea)> 45%

Butyrospermum Parkii Butter, Ceteryl alcohol, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Decyl oleate, Parfum, Chromium(III)-okside, Pigment green Cl 77288, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl salicylate, citral, geraniol, Isoeugenol, limonene, linalool.

Egenskaper

Deilig konsistens
Rask absorpsjon
Intensiv fuktighet 

Regenererende effekt på det overfladiske laget av huden. Beriket med fantastiske dufter. 

Spesifisiteten til disse kremene er at de ikke inneholder vann og at de inneholder svært høye kvoter av ingredienser av høy kvalitet som sheasmør, kokosnøttolje og mandelolje.

.