Avocado bodybutter

En spesialitet. 

Er ekstremt rik på vitamin A, B1, B2, B5, D og E, lecithin, mineraler og betakaroten som gir næring, mykgjør, frisker opp og gir huden en glød. 

Den er veldig egnet for pleie av tørr, moden og problematisk hud, som reparerer fett og gjør den mykere og mer strålende.

Inneholder: Inneholder sheasmør og avokadosmør, mandel- og kokosnøttolje og en blanding av dufter: bergamot, rød grapefrukt og roser. Huden er intenst næret, fuktig, beskyttet og behagelig duftende

Effektivitet: Det forhindrer oppstramming av huden og er vannavstøtende, noe som gjør den myk som silke. Utmerket mot aldring av huden. De gir beskyttelse i 24 timer mot tørking og tap av fuktighet, og virker med å skape en beskyttende film på huden som forhindrer væsketap i tørre og kalde omgivelser.

Ingredienser

Kokosnøttolje> 20%
Mandelolje> 20%
Shea Butter (Shea)> 45%


Butyrospermum Parkii Butter, Ceteryl alcohol, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Decyl oleate, Parfum, Toccopherol, Iron oxide 220 yellow Cl 77492,alpha-isomethyl ionone, citral, citronellol, geraniol, hexyl cinnamal, hydroxycitronellal, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, isoeugenol, limonene, linalool

Egenskaper

Deilig konsistens
Rask absorpsjon
Intensiv fuktighet 

Regenererende effekt på det overfladiske laget av huden. Beriket med fantastiske dufter. 

Spesifisiteten til disse kremene er at de ikke inneholder vann og at de inneholder svært høye kvoter av ingredienser av høy kvalitet som sheasmør, kokosnøttolje og mandelolje.

.