Guilty bodyoil

Luksuriøs tørr olje som vil gi fuktighet, næring og gjøre huden myk og smidig. Rask absorpsjonsformel, og etterlater ikke inntrykk av fet hud.

Fyldig aroma med dufter av mandarin, geranium, fersken og blomsterduft av lilje, jasmin, fioler og roser. Med en base av patchouli og musk.

Bruk: Masser oljen med sirkulære bevegelser på huden etter en dusj eller etter behov, og la den absorbere. Vi foreslår å konsentrere deg om de mest slappe områdene i huden for å gjenopprette styrke og elastisitet.

Effektivitet: Produsert med ingredienser av høy kvalitet som mandelolje og Arganolje. Du vil gi huden din fuktighet, elastisitet og styrke, så vel som dyp næring,

Ingredienser

Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Decyl oleat, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Parfyme, alpha-isomethyl ionone, citral, citronellol, geraniol, hexyl cinnamal, hydroxycitronellal, hydroxyisohexyl 3-cycloheenolenexene lonexen, carboxyl.

Netto: 100ml

Egenskaper

Oljen er egnet for alle områder av kroppen, og kan brukes som parfyme. Påfør den på håndleddene, nakken og halsen.

Den inneholder E-vitamin som gjør huden elastisk, fast og sunn.

I tillegg til å ha nærende og fuktighetsgivende effekter, vil Nashe-oljen berike deg med aromaene sine, som vil vare hele dagen.

.