Magnolia badesalt


NATURLIGE MINERALBADSALTER 

Havsalt med en luksuriøs duft og attraktiv rosa farge med tørkede hibiskusblomster. Det gir deg et snev av sommeren året rundt. Slapp av med den orientalske duften av magnolia og vanilje. Etter badet blir huden mer strålende og fløyelsaktig glatt takket være mineralene fra saltet. Havsalt skilles ut overflødig vann fra kroppen, noe som fremmer vekttap og fører til en reduksjon i cellulitter og regenerering av hudvev.

Bruken av kroppspleiesalter har vært kjent i århundrer. Å bade i saltvann gir ekstraordinære effekter, siden salt inneholder mange uerstattelige sporstoffer for huden vår. MyNashe badesalt gir ikke bare viktige næringsstoffer for huden, det renser det for giftstoffer, slapper av den trette kroppen, myker huden og hjelper med å gjenopprette huden raskere.


Ingredienser


Nerafinirana havsalt, menta, glimmerfarge, parfyme, alfa-metylionon, benzylsalisylat, sitral, citronellol, eugenol, farnesol, geraniol, heksylkanel, hydroksycitronellal, hydroxyisohexyl 3-cyclohexen karboksaldehyd, limoneneoyl, metyl-2.

Netto: 300gr