Magnolia bodyscrub

Beskytter og glatter huden

Fjerner døde celler og den perfekte kombinasjonen av rensede ingredienser gjør huden velduftende og glatt å ta på. Den er også perfekt som en forbehandling i kampen mot cellulitter og anti-aldring.

Inneholder: kokosnøtt- og mandelolje som gir huden den nødvendige beskyttelsen og fuktigheten. Den løses forsiktig opp på huden og etterlater et tynt lag som en krem. Herlig aroma av appelsinblomster som blander duften av rose og vanilje.

Effektivitet: beskytter huden og glatter overflaten, og gjør den silkemyk og myk å ta på. Gir beskyttelse mot tørking og tap av fuktighet i 24 timer. Fungerer som en fuktighetskrem på huden og danner et beskyttende lag som forhindrer tap av fuktighet i tørre og kalde omgivelser.

Ingredienser

Sucrose, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cocos Nucifera Oil, Stearic acid, Ceteryl alcohol (and) sodium cetearyl sylfate, Parfum, Cl 77007, Phenoxyethanol & ethylhexylglycerin, Citral, Coumarin, Geraniol, Linalool, Alpha-iso-methyl ionone, Limonene, Citronellol, Butylphenyl methylpropional.

Netto: 100gr eller 240gr.

Bruk

Påfør peeling på huden, masser med sirkulære bevegelser og la stå i noen minutter, og skyll deretter.

Etter skylling er bruk av krem ​​ikke nødvendig.

Peelingen kan brukes på hele kroppen. Vær spesielt oppmerksom på de røffe kroppsdelene som hæler, knær og albuer.

.