Om oss

NASHE er håndlagde naturlige kosmetiske produkter.


NASHE naturlige kosmetiske produkter tilbyr det målrettede markedet nye produkter med enestående kvalitet og original visuell identitet. Engasjement, hardt arbeid, kunnskap og tydelig visjon ble absolutt lønnet.

NASHE er i dag et synonym for naturlig, luksuriøs kosmetikk som skiller seg ut med usedvanlig stor andel av naturlige ingredienser av høy kvalitet som du vil elske ved første blikk, lukt eller berøring.

Alle NASHE-produktene er håndlagde, helt naturlige og med uimotståelige dufter. Bare smør og oljer av beste kvalitet blir brukt og kombineres til et unikt produkt for den best nærende, mest fuktighetsgivende og beste behandling av huden din.

Smøret vil skjemme bort huden din, peeling vil forberede den for perfekt absorpsjon og forskjellige oljer og dufter vil gjøre at du føler deg vel.

Kosmetikkene våre er ytterligere beriket med kvalitetsdufter og mineralfarger. Spesiell oppmerksomhet blir også viet til visuell identitet, så produktene våre kommer i en hånd dekorert personlig pakke med fargerike farger og suggererende navn. I tillegg til kvalitet og naturlige ingredienser, prøver vi alltid å differensiere oss med en dose innovasjoner og gi noe nytt.

Våre produkter inneholder bare naturlige ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produkter er håndlagde og selvfølgelig aldri testet på dyr. 

Hvor kan du kjøpe MyNashe?

Her finner du forhandlere i Norge og en oversikt over andre land produktene selges i.

Ønsker du å blir forhandler? Se her.

 

Forhandlere

www.sitomani.no

Skin & Care AS - Welhavens gate 10, 0350 Oslo

Mariann hud og fotterapeut AS - Slettevikveien 1, 5124 Morvik