Hårshampoo Magnolia

Shampoo bar som gir håret volum og glans, er enkel å bruke og skummer intensivt. Den er beriket med Babassu olje som bidrar til å opprettholde en sunn og næret hodebunn. Det forbedrer hårets tekstur og gir en naturlig glans og glatthet.

MIN ANTALL: 8 stk.

kr 67,03

Bruk:
Fukt håret og sjamponer grundig. Skum sjampoen mellom håndflatene, og masser deretter skummet forsiktig inn i håret. Skyll til slutt grundig. For best effekt, bruk i kombinasjon med pleieprodukter fra samme kolleksjon.

Effektivitet:
Shampoo bar som gir håret volum og glans, er enkel å bruke og skummer intensivt. Den er beriket med Babassu olje som bidrar til å opprettholde en sunn og næret hodebunn. Det forbedrer hårets tekstur og gir en naturlig glans og glatthet. Babassu olje er fuktighetsgivende, lett og absorberes raskt i håret, og etterlater ikke fett. Denne naturlige oljen inneholder antioksidanter som vitamin E som bidrar til å fremme veksten av sunt og næret hår.

Ingredienser

Natriumkokossulfat, Cetearylalkohol, Butyrospermum Parkii (Shea) smør, Orbignya Oleifera frøolje, melkesyre, fenoksyetanol og etylheksylglyserin, Polyquaternium 7, Stearinsyre, Ultramariner CI: 7707, Amyl Alcohol, Amyl Alcohol, Amyl Alcohol , Benzylsalisylat, Citral, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

Denne listen over ingredienser kan endres. Vi anbefaler å sjekke produktingredienslisten direkte på emballasjen for potensielle endringer.

Egenskaper

For alle hårtyper
Beriket med Babassu olje som bidrar til å opprettholde en sunn og næret hodebunn.
Inneholder antioksidanter som vitamin E.
Gir håret volum og glans,


Kun til ekstern bruk. Oppbevares ved romtemperatur (opptil 25 ° C). Oppbevares utilgjengelig for barn.

Netto: 60gr