Rose Hårshampoo


Bruk: 
Fukt håret og sjamponer grundig. Skum sjampoen mellom håndflatene, og masser deretter skummet forsiktig inn i håret. Skyll til slutt grundig. For best effekt, bruk i kombinasjon med pleieprodukter fra samme kolleksjon.

Effektivitet: 
Solid shampoo gir håret volum og glans, er enkel å bruke og skummer intensivt. Den er beriket med Babassu olje som bidrar til å opprettholde en sunn og næret hodebunn. Det forbedrer hårets tekstur og gir en naturlig glans og glatthet. Babassu olje er fuktighetsgivende, lett og absorberes raskt i håret, og etterlater ikke fett. Denne naturlige oljen inneholder antioksidanter som vitamin E som bidrar til å fremme veksten av sunt og næret hår. 

Ingredienser

Natriumkokossulfat, Cetearylalkohol, Butyrospermum Parkii (Shea) smør, Orbignya Oleifera frøolje, melkesyre, fenoksyetanol og etylheksylglyserin, polyquaternium 7, stearinsyre, glimmer, titandioksyd, alfa74metyloksyd, alfa74-i92 Benzylalkohol, Linalool.

Denne listen over ingredienser kan endres. Vi anbefaler å sjekke produktingredienslisten direkte på emballasjen for potensielle endringer

.


Egenskaper

For alle hårtyper
Beriket med Babassu olje som bidrar til å opprettholde en sunn og næret hodebunn.
Inneholder antioksidanter som vitamin E.
Gir håret volum og glans.
Kun til ekstern bruk. Oppbevares ved romtemperatur (opptil 25 ° C). Oppbevares utilgjengelig for barn.

Netto: 60gr