Shea bodybutter

Fuktighetsgivende effekt

Har en fuktighetsgivende effekt på grunn av innholdet av mettede og umettede fettsyrer med triglyserider. Har i tillegg gunstige effekter fordi den inneholder vitamin A, E og F og allantoininnholdet.

Inneholder: Sheasmør, mandel- og kokosnøttolje, aloe vera ekstrakt og den luksuriøse duften av epler, patchouli, sitroner og rosa pepper.

Effektivitet: Det forhindrer oppstramming av huden og er vannavstøtende, noe som gjør den myk som silke. Utmerket mot aldring av huden. De gir beskyttelse i 24 timer mot tørking og tap av fuktighet, og virker med å skape en beskyttende film på huden som forhindrer væsketap i tørre og kalde omgivelser.

Ingredienser

Kokosnøttolje> 20%
Mandelolje> 20%
Shea Butter (Shea)> 45%

Butyrospermum Parkii Butter, Ceteryl alcohol, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Decyl oleate, Parfum, Tocopherol, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl salicylate, citral, citronellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, limonene, Methyl 2-octynoate.

Egenskaper

Deilig konsistens
Rask absorpsjon
Intensiv fuktighet 

Regenererende effekt på det overfladiske laget av huden. Beriket med fantastiske dufter. 

Spesifisiteten til disse kremene er at de ikke inneholder vann og at de inneholder svært høye kvoter av ingredienser av høy kvalitet som sheasmør, kokosnøttolje og mandelolje.

.